Translate

среда, 11. април 2018.

TREND SE U DETALJIMA OGLEDA



        Detalji su ti koji svaki enterijer čine zanimljivim, interesantnim i jedinstvenim. Ako se pročitali moj tekst Samo 4 koraka od novog enterijera ( možete ga pročitati ovde) primetili ste da od 4 koraka, 3 se odnose na detalje. To je pokazatelj njihovog značaja.
   Svaki trend se opisuje detaljima i dizajneri koji lansiraju trendove veliku pažnju poklanjaju odabiru detalja.
   Ako se odlučili da svoj stan ulepšate a želite da postignete moderan i savremen izgled, ovi detalji će vam pomoći da to i postignete

1)   „sladoled“ boje
Ako ste ljubitelj romantičnog stila i smirenih, nežnih tonova u enterijeru možete odabrati detalje nežnijih boja. Ove godine su moderni detalji u nežnih, pastelnih boja. I to nijansi mlečnih sladoleda. 


Predvodi ih roze boja, ali su zelena, plava i žuta pravi hit! Jedan mali savet – nemojte koristiti samo jednu boju, već kombinaciju dve ili tri.






    
2)   geometrija u detaljima
Geometrijske šare su veoma popularne ove sezone da ih možete naći na bukvalno, svakom detalju. Možete ih naći na tepihu, jastucima, zavesama, posudama,... Zato ako volite pravilne oblike i linije ovo je stil za vas!






    
3)   različiti metali
Kombinovanje metalik zlatne i metalik srebrne u enterijeru je dozvoljeno! Čak se i preporučuje ove sezone. U igru su ušle i boja bakra i zlatno-crvena metalik boja. Zato pustite mašti na volju i igrajte se detaljima.





     
4)   tropski ugodjaj u vašoj sobi
Da li ste primetili da se na tržištu pojavio veliki broj  detalja sa dezenom lišća, kaktusa,  ptica, perja, palmi,...? Da, to je ovogodišnji trend. Da bi „uneli“ tropska ostrva u svoj enterijer možete koristiti detalje sa ovim dezenom u kombinaciji sa zelenilom i biljkama.





    
5)   velika platna
Pored galerijskih zidova ( o kojima sam pisala ovde) koji su već neko vreme u modi, ove godine su moderni umetnički radovi velikih dimenzija. Platna velikih dimenzija našla su svoje mesto u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili predsoblju. Zato izaberite artwork koji vam se dopada i osvežite svoj enterijer na najjednostavniji način.







   Ako niste primetili na fotografijama u tekstu, da vam naglasim – kombinacija više trendova je dozvoljena i poželjna!

Нема коментара:

Постави коментар