Translate

четвртак, 14. август 2014.

VAŠA KUĆA JE NAJLEPŠA




   Svako od nas voli ili bi trebalo da voli svoj dom, bez obzira koliki je, gde se nalazi I kako je opremljen! To je čovekova iskonska potreba za mestom koje je njegovo, gde je siguran , zaštićen I srećan! I najvažnije, gde je sigurna, zaštićena I srećna njegova porodica!
    U današnje vreme, sa svim medijima, društvenim mrežama I tehnologijom koja svakoga dana napreduje, informacije nam nikada nisu bile dostupnije. Možete saznati sve, o svemu, za manje od minut! I tu nastaje problem! Kako od svega što znamo, čujemo, pročitamo ili vidimo razaznati šta je dobro, šta nam je potrebno I šta je istina!
   Ne znam za ostalo, ali čto se tiče uređenja vašeg doma, istina je prosta – SLUŠAJTE SEBE!
   Vi znate šta volite I šta vam se sviđa, znate šta vam je u domu potrebno I šta vam svaka sitnica koju posedujete znači! Potreban vam je savet stručnjaka kako da to što volite uskladite, kako da svaka stvar koju imate nađe svoje mesto. Trebate nekoga da vam pokaze da crveni zid koji želite bolje izgleda u spavaćoj sobi nego u trpezariji,….
   Ne verujete mi? Pođite sa mnom na putovanje kroz  svet enterijera, nameštaja, boja, rasvete, jastuka, ogledala…! Pokazaću vam da sve već znate, samo treba da pogledate iz drugog ugla!

  SREĆAN NAM PUT!



Нема коментара:

Постави коментар