Translate

четвртак, 12. новембар 2015.

BELGRADE NOW - Sajam nameštaja 2015                U Beogradu se, svake godine, u novembru, održava Medjunarodni Sajam nameštaja. Ovaj je bio 52. Za nekoga ko svake godine posećuje ovaj Sajam, nije bilo puno iznenedjenja.
     Organizatori su najavljivali promene. I bilo ih je. Na ovogodišnjem Sajmu izlagači mašina I alata za izradu nameštaja su sada odvojeni I izlažu u halama 5 I 11. To jeste dobra odluka jer je donji nivo hale 2, gde su do sada bili smešteni, odavno postao premali. S druge strane, svi posetioci zainteresovani za ovaj deo sajma, ove godine su mogli mirno razgledati sve novitete.
    Još jedna novina je izložba Mladi dizajneri koji su izlagali u hali 3a. Tu, na jednom mestu, možete pogledati sve dizajnerske novitete. I popričati sa dizajnerima.
     Što se ostalih izlagača tiče….većinom sve već vidjeno. Izložbeni eksponati su se kretali od klasike do retro dizajna inspirisanog 70-tim godinama. Svi veliki izlagači nisu prikazali ništa novo. Pomalo izmenjeni dezeni materijala mebl-štofova I to je to.SHAMLIZA

PROSTORIJA

PROSTORIJA

INKO Home Art

INKO Home Art

INKO Home Art

GAZZDA

GAZZDA

GAZZDA


CHI CHAIRS
CHI CHAIRS

    Nekoliko zanimljivih proizvoda I prateće opreme, izložile su firme iz inostranstva koje su na Sajmu traže partnere u Srbiji I za sada se njihovi proizvodi ne mogu naći na našem tržištu.
    Ali sam primetila jednu pozitivnu stranu ovog sajma – svi izlagači su se potrudili oko prezentacije svojih proizvoda tako da  štandovi izgledaju mnogo bolje nego prethodnih godina. Nema onih štandova velike kvadrature u kojima je nameštaj nabacan bez bilo kakvog smisla.

 Ipak se nešto menja! Nadam se na bolje!

Нема коментара:

Постави коментар